2010. október 21., csütörtök

Budapesti Operettszínház - Raktárszínház - Bál a Savoyban

Ábrahám Pál
Bál a Savoyban 2010 november 29-30
 
A Terep bérlettel gyere bálba, méghozzá nem is akárhová. A Budapesti Operettszínház Raktárszínházába, ahol a Bál a Savoyban című produkciót láthatod.
 
 
A Bál a Savoyban világhódító útja 1932. december 23-án, Berlinben indult. Az ősbemutatón maga a szerző vezényelt. Három szenzációs magyar művész: Alpár Gitta, Bársony Rózsi, és Dénes Oszkár játszották a főszerepeket. A sikert követően gyors egymásutánban műsorra tűzték Európa csaknem valamennyi fővárosában Londontól Bécsig és Athénig.


Toujours l'amour, egy hölgy és egy úr; Kicsike vigyázzon, egyszer nagymama lesz; Kenguru; Tangolita; A máig aktuális történet örökzöld dallamai Romhányi József klasszikussá vált, eredeti fordításában csendülnek fel.

Hogy a furcsa szerelmi háromszögből lesz-e két pár? Ha igen, ki a negyedik? Mi történik Daisy és Musztafa között? Lelepleződik-e a hazugság? Megtörténik-e a bálon az, amit Tangolita remél? Képesek vagyunk-e kompromisszumokat kötni, valamint megbocsátani? Kiderül az előadásból, amelyet a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában most az Operett Akadémia növendékei és a színház fiatal művészei mutatnak be.


Több infóért látogass el: Bál a Savoyban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése